≡ Menu

energi saben dina saiki | Fase rembulan, nganyari frekuensi lan liya-liyane

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 24 Desember 2023, kualitas energi magis sing khusus banget lan sing paling penting tekan kita, amarga iki dina Natal. Ing konteks iki, energi Eve Natal tansah kuat banget, kaya sing ana ing njero saka aspek ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 22 Desember 2023, kita utamane kena pengaruh solstice mangsa lan, kanthi owah-owahan gedhene saben wulan srengenge dadi tandha zodiak Capricorn. Mulane, kualitas energi khusus banget, amarga dina iki Festival Yule dirayakake, yaiku salah siji saka papat festival srengenge taunan. Festival srengenge iki, solstice mangsa, ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 06 Desember 2023, kita isih ana ing fase rembulan sing suda, sing bakal mandheg nganti 13 Desember utawa banjur mimpin menyang rembulan anyar ing tandha zodiak Sagittarius. Ing dalan, kita bakal terus bisa ngilangi kahanan, program lan racun, selaras karo fase sing mudhun ing lapangan kita dhewe. ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 01 Desember 2023, pengaruh ing wulan musim dingin pisanan ing Desember tekan kita. Fase saiki wis diwiwiti sing luwih akeh babagan kasepen batin, mundur lan tentrem umum. Kabèh bakal dadi luwih jelas nganti solstice mangsa teka, yaiku nganti festival Yule, nalika musim dingin resmi diwiwiti. ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 30 November 2023, saiki kita bakal mlebu ing wulan musim dingin pisanan ing Desember. Amarga iki, kualitas energi sing anyar saiki bakal tekan maneh, utamane kualitas sing mundur lan, sing paling penting, tenang. Iki carane Desember tansah lumaku, kanthi energi kalem, meditasi, lan mundur ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 27 Nopember 2023, kita utamane kena pengaruh rembulan purnama ing tandha zodiak Gemini, ngelawan srengenge ana ing tandha zodiak Sagittarius. Amarga iki, kita diwenehi gabungan energi khusus sing nduwe pengaruh kuat ing keselarasan spiritual batin kita ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 24 November 2023, kita tekan, ing tangan siji, pengaruh saka rembulan sing isih surut, sing banjur ganti saka tandha zodiak Aries dadi tandha zodiak Taurus saiki lan bakal menehi kita rasa awet banget. kualitas energi sing uga ndadékaké kanggo istirahat. Ing sisih liya kita bisa ndeleng kualitas rembulan ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 22 November 2023, srengenge ganti saka tandha zodiak Scorpio dadi tandha zodiak Sagittarius. Dadi dina iki owah-owahan surya saben wulan gedhe tekan kita lan saiki kita mlebu fase sing luwih santai. Sawise kabeh, fase Scorpio asring banget energik, emosional lan badai, ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 13 November 2023, kita utamane kena pengaruh pengaruh rembulan anyar ing tandha zodiak Scorpio (ing 10:27 p.m), ngelawan sing srengenge ana ing tandha zodiak Scorpio. Mulane, kualitas energi sing kuat banget katon. Sawise kabeh, ing fase Scorpio, kaya sing asring kasebut, tanduran lan wit-witan ing alam nduweni energi paling dhuwur ...

energi saben dina

Kanthi energi saben dina ing tanggal 11 November 2023, frekuensi khusus saka portal taunan 11•11 November tekan kita (Selaras karo iki, dina iki uga umume dina portal). Ing konteks iki, ana dina ing taun sing digandhengake karo daya numerologi khusus. Contone, umume wong bakal kenal karo Portal Singa 8•8 taunan, ...