≡ Menu

kedadeyan kosmik saiki | Nganyari & Liyane

Events saiki

Ing sawetara dina pungkasan cuaca ing Jerman lan malah ing wilayah gendheng wis Ngartekno adhem. Selaras karo wiwitan sasi mangsa pisanan ing Desember, suhu wis mudhun, ana salju ing sawetara wilayah lan kondisi lunyu utawa frost katon ing wilayah kasebut, utamane ing wayah wengi lan ing wayah esuk. Iki bisa dadi siji ...

Events saiki

Energi saben dina ing tanggal 02 Januari 2022, kajaba pengaruh sing mentas diwiwiti saka taun katelu saka dasawarsa emas, ditondoi dening rembulan, sing banjur diganti dadi tandha zodiak Capricorn ing 00:01 ing wayah wengi lan wis bumi. kita miturut wiwit ...

Events saiki

Energi saben dina ing tanggal 31 Desember 2021 utamane dibentuk dening pengaruh transisi sing kuat sing bakal nuntun kita menyang taun sing ajaib sabanjure ing dekade emas iki. Transisi iki bakal dadi kuat banget lan bakal nggawa kita menyang kualitas energi sing anyar. Mulane kita pindhah saka sing banget badai ...

Events saiki

Energi saben dina tanggal 24 Desember 2021 ing tangan siji ditondoi kanthi dina portal pungkasan saka seri dina portal sepuluh dina, yaiku kita bakal liwat gerbang gedhe pungkasan dina iki lan ing sisih liya pengaruh Natal uga duwe. efek ing kolektif. Ing konteks iki, energi Natal Eve tansah siji banget khusus, supaya menang ing ...

Events saiki

Energi saben dina ing tanggal 19 November ditondoi kanthi acara sing kuat banget, amarga ing tangan siji, rembulan purnama ing tandha zodiak Taurus bakal katon ing jam 10:02, ing sisih liya gerhana rembulan parsial bakal tekan kita ing wektu sing padha. wektu, dadi pas iku malah grahana rembulan parsial paling dawa kanggo abad, amarga kabeh grahana lumaku nganti 6 jam, kang ngandika pungkasan njupuk Panggonan watara 600 taun kepungkur. ...

Events saiki

Energi saben dina ing tanggal 11 Nopember 2021 ditondoi kanthi kualitas paningkatan frekuensi khusus, amarga ing sisih siji kita ngliwati portal 11•11 taunan sing kuat saiki, sing tegese pemberdayaan diri dhewe (numerologi khusus - kombinasi nomer sing kuat banget), cocog iki, dina iki uga umume dina portal lan ing tangan liyane, ing ...

Events saiki

Energi saben dina tanggal 03 Nopember 2021 diiringi impuls lan pengaruh sing kuwat banget, amarga ing tangan siji dina portal pisanan ing Nopember wis tekan saiki (liyane kaya ing ngisor iki: Tanggal 8 |11. | 16 | 24 | lan ing 27) lan ing sisih liya portal iki ndadékaké kita langsung menyang rembulan super anyar sesuk ing Scorpio. Ing konteks iki, tandha zodiak Scorpio tansah digandhengake karo impact energik sing paling kuat (kok e.g. tanduran obat, woh-wohan lan co. nalika Scorpio rembulan umume duwe energi sing luwih dhuwur lan Kapadhetan inti vital). Lan amarga rembulan sesuk luwih cedhak karo Bumi (mulane super rembulan) ...

Events saiki

Kanthi energi saben dina ing tanggal 01 November 2021, kualitas energi anyar bakal dienalake, cocog kanggo wiwitan wulan musim gugur pungkasan. Ing konteks iki, November ora kaya sasi liyane kanggo ngeculake struktur, pola lan lampiran lawas. Sakdurunge musim dingin tiba lan kita nyemplungake awake dhewe ing sasi introspeksi, ...

Events saiki

Energi saben dina ing tanggal 28 Oktober 2021 cocog kanggo manifestasi awal saka kahanan harmoni sing jero, amarga ing sisih siji rembulan tekan "kahanan sabit" dina iki (kahanan sing umume tegese keseimbangan maksimum - yin/yang - loro sisi sing ditambahake siji - njero = njaba.), jam 22:04 kanthi tepat lan ing sisih liya kabeh nuduhake marasake awakmu ing jagad iki ing wulan Oktober iki. Sadurunge utawa esuk (11: Jam 03), rembulan sing suda banjur ganti dadi tandha zodiak Leo, sing tegese rembulan sabit, kaya rembulan purnama pungkasan, diiringi unsur geni. Kajaba iku, energi kuwat saka portal liyane mili menyang kita (dina portal pungkasan sasi iki). Campuran energi sing penting tekan kita ...

Events saiki

Energi saben dinane tanggal 20 Oktober 2021 utamane dibentuk dening pengaruh rembulan, sing ing tangan siji tekan wujud lengkap sekitar jam 17:XNUMX, yaiku dina iki kita duwe rembulan purnama lan ing sisih liya kanthi portal sing kuat, amarga saiki uga cocog karo tag portal (kaping telu ing sasi iki - sing sabanjure yaiku tanggal 21 lan 28 Oktober), ...